Nume:
Balastiera Timis Beton IDM
E-mail:
vanzari@betonidm.ro
Telefon:
0725 522 133
Telefon 2:
0256 369 539
Website:
http://betonvest.ro
Adresa:
Str. Garii FN, Giarmata Mare, Jud. Timis

Balastiera Timis Beton IDM
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

Prezenta pe piata din 2002, cu sediul in Comuna Giarmata , Jud. Timis, BETON IDM ia nastere datorita spiritului antreprenorial al fondatorului care incepe o activitate de exploatare a materialului de cariera.
Societatea se dezvolta progresiv, in prezent desfasurand activitati precum exploatari de material de cariera si balastiera ; suport logistic ;sortare de agregate ; productie, transport si punere in opera a betonului ; sapaturi si deplasari de pamant precum si servicii de suport si asistenta specifica domeniului de activitate.
Echipa de lucru este formata din persoane tinere, performante si flexibile, capabile sa optimizeze coordonarea dintre diferitele activitati ale societatii si capabile sa se faca utile in negocierile cele mai complexe.

Clientul este asistat in toate fazele colaborarii si gaseate in societatea noastra solutii adecvate si complete.
Societatea detine in acest moment 3 statii de betoane , Giarmata (Timisoara Nord), Mosnita (Timisoara Sud) si Arad , o statie de sortare a agregatelor (Giarmata) , o balastiera (Cernateaz) si o cariera de piatra (Lipova).
Statiile de betoane au o capacitate de productie de 60 mc/ora, respectiv 80 mc/ora.
Logistica din dotare ne permite sa transportam betonul pe distante de pana la 100 km fata de statia de betoane , in prezent societatea detine 5 autobetonpompe cu bratul de 24, respectiv 28 ml si cu o capacitate de incarcare de 9 mc fiecare, precum si 8 automalaxoare cu capacitate de 10 si 12 mc.

Servicii

Gama de produse/servicii: 
- Betoane
- Agregate
- Constructii si reabilitari drumuri

Galerie foto

Balastiera Timis Beton IDM
Balastiera Timis Beton IDM
Balastiera Timis Beton IDM
Balastiera Timis Beton IDM

© 2015 Copyright by balastiere.com