Nume:
Balastiera Suceava SUCT
E-mail:
office@suct.ro
Telefon:
0230 533 531
Fax:
0230 525 032
Website:
http://suct.ro
Adresa:
Str. Aurel Vlaicu, Nr. 46, Suceava, Jud. Suceava

Balastiera Suceava SUCT
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

Companie

6 decenii de incredere, stabilitate si realizari.

Varsta, pentru noi, este un motiv de bucurie. Pentru ca odata cu varsta vin experienta, cunostintele, intelepciunea. Din 1953, de la infiintare, am parcurs un drum in care am invatat continuu. Am incercat mereu sa combinam experienta si priceperea cu simtul de a le imbunatati in permanenta. Acesta este modul in care lucram astazi - imbinand ce este mai bun din trecut cu ce stim si invatam in fiecare zi in prezent.

Ca si sector din industrie, constructiile au cel mai mare impact asupra societatii. Suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. Cu fiecare piatra pe care o cladim ne punem amprenta in fortificarea bazelor societatii oferind noi oportunitati de a progresa. Nu ne-am limitat niciodata. Am depus efort si am cautat sa evoluam constant pentru a face posibila misiunea noastra, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii si la imbunatatirea vietii oamenilor.

60 de ani pe care i-am implinit sunt despre realizari, despre vise de- venite realitate, despre oamenii SUCT care prin activitatea prestata zi de zi au ajutat prezentul si viitorul sa devina mai prosper, mai frumos, mai promitator.

Servicii

Gama de produse/servicii: 
- constructii civile si industriale
- constructii drumuri si poduri, regularizari cursuri de apa, ziduri de sprijin
- instalatii alimentare apa si canalizare
- productie de betoane, mortare si produse de balastiera
- confectii metalice - prestatii cu mijloace de transport si utilaje
- reparatii macarale turn, automacarale, poduri rulante in vederea autorizarii

Galerie foto

Balastiera Suceava SUCT
Balastiera Suceava SUCT
Balastiera Suceava SUCT
Balastiera Suceava SUCT

© 2015 Copyright by balastiere.com