Nume:
Balastiera Satu Mare Prodeximp
E-mail:
office@prodeximp.ro
Telefon:
0261 717 435
Telefon 2:
0361 401 020
Telefon 3:
0361 401 030
Fax:
0261 711 475
Website:
http://prodeximp.ro
Adresa:
Str. Gheorghe Doja, Nr. 3, Satu Mare, Jud. Satu Mare

Balastiera Satu Mare Prodeximp
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

Firma PRODEXIMP a inceput in 1996, cu un capital integral privat de numai 100 lei si cu o baza tehnico-materiala precara, punandu-se bazele societatii cu obiect de activitate - lucrari de constructii montaj.
 
PRODEXIMP are ca punct de plecare ceea ce consideram ca fiind cea mai importanta resursa a firmei - CLIENTUL. Afacerea este în întregime proiectata astfel încât sa raspunda cât mai bine cerintelor acestora de la primul contact pâna la produsele si finalizarea serviciilor oferite de firma noastra.
 
Serviciile PRODEXIMP au fost dezvoltate de-a lungul timpului, fiind, practic, unul din avantajele noastre competitive. Pe langa serviciile de baza impuse de standardele în constructii, am introdus în permanenta servicii care am considerat ca adauga valoare lucrarilor pe care le realizam.

Servicii

Serviciile PRODEXIMP au fost dezvoltate de-a lungul timpului, fiind, practic, unul din avantajele noastre competitive. PRODEXIMP are ca principale domenii de activitate, urmatoarele tipuri de lucrari:
Constructii hidroedilitare si de gospodarire comunala (alimentari cu apa, canalizari, statii de epurare a apelor uzate);
Constructii civile, industriale, agro-zootehnice;
Constructii rutiere, poduri si podete;
Constructii si amenajari hidrotehnice;
Restaurare si consolidare structuri istorice;
Lucrari de imbunatatiri funciare, protectia mediului si amenajare teritoriala;
Exploatare, sortare si desfacere agregate minerale
Prodeximp serviciiProdeximp servicii

Galerie foto

Balastiera Satu Mare Prodeximp
Balastiera Satu Mare Prodeximp
Balastiera Satu Mare Prodeximp
Balastiera Satu Mare Prodeximp

© 2015 Copyright by balastiere.com