Nume:
Balastiera Salaj Arcada Con
E-mail:
office@arcadacon.ro
E-mail 2:
adrian_arcada@yahoo.com
Telefon:
0729 985 735
Telefon 2:
0260 641 054
Fax:
0260 641 054
Website:
http://arcadacon.ro
Adresa:
Str. Ciutariei, Nr. 2/C, Jibou, Jud. Salaj

Balastiera Salaj Arcada Con
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

SC ARCADA CON SRL – societate cu capital integral romanesc, privat, fondat in martie 1993, asociat unic: ing. Panfil Salajan.

SC ARCADA CON SRL este specializata in lucrari de constructii civile, industriale, edilitar gospodaresti, si drumuri si platforme. SC ARCADA CON este specializat in constructii cu structuri din beton si constructii cu structuri metalice. Ca antreprenor general, SC ARCADA CON SRL asigura beneficiarului o gama larga de servicii, proiectare, inclusiv consultanta in vederea obtinerii Autorizatiilor de Constructie.

Firma poate aborda orice activitate specifica domeniului de constructii - montaj incepand cu parcuri comerciale si industriale, si continuand cu blocuri, depozite, administrative, etc.

Suprafata totala construita realizata in 2008 a fost de 20.000 mp constructii desfasurate la cheie. Personalul muncitor angajat la societate este calificat si policalificat in proportie de peste 95% in vederea obtinerii si mentinerii increderii in capacitatea firmei de a produce, stapani si dovedi calitatea lucrarilor executate.

Servicii

Gama de produse/servicii: 
- Agregate

Galerie foto

Balastiera Salaj Arcada Con
Balastiera Salaj Arcada Con
Balastiera Salaj Arcada Con
Balastiera Salaj Arcada Con

© 2015 Copyright by balastiere.com