Nume:
Balastiera Liati Construct Impex - Mehedinti
E-mail:
adi_liati@yahoo.com
Telefon:
0733 929 913
Telefon 2:
0723 377 436
Telefon 3:
0724 517 665
Website:
http://liati.ro/
Adresa:
Simian, Str. Principală, Nr. 138, Jud. Mehedinti.

Balastiera Liati Construct Impex - Mehedinti
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

SC Liati Construct Impex SRL cu sediul în Șimian, Strada Principală, numărul 138, judetul Mehedinti și-a început activitatea în anul 2005, obiectul principal de activitate constituindu-l extragerea nisipului și pietrișului din balastiere și sortarea acestora. Societatea mai deține stație de betoane, utilaje de construcții și mijloace de transport terestru. Societatea se ocupă și cu construcția de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, construcții de drumuri și poduri, construcții edilitare și hidrotehnice, fiind certificată ISO pe toate domeniile, deținând un personal calificat în domeniile respective. 

Prin balastiera se intelege activitatea de productie industriala auxiliara, organizata pe langa unitatile de constructii care asigura extragerea agregatelor minerale (nisip, pietris, bolovanis) din subteran, de sub apa sau la zi, necesare executiei lucrarilor de constructiii-montaj. Productia balastierei se include in productia industriala a unitatii de constructii-montaj. Ne mandrim cu personal calificat ce face fata oricarei solicitari din partea dumneavoastra, indiferent ca doriti consultanta sau serviciile ce acestia vi le pun la dispozitie. 

Balastierele sunt amplasate in albiile si/sau terasele raurilor, acolo unde exista depozite de materiale aluvionare. Agregatele de balastiera sunt obtinute in urma prelucrarii balastului in vederea producerii de nisipuri si pietrisuri. Nisipul si pietrisul sunt roci sedimentare neconsolidate care se afla in albiile minore sau in terasele raurilor, in depozite glaciare (morene) sau eoliene. Elementele care formeaza nisipurile si pietrisurile din terase sau albii minore pot proveni din roci metamorfice, magmatice sau sedimentare in functie de formatiunile strabatute de cursul de apa. Nisipurile si pietrisurile alcatuiesc sesul aluvionar al cursurilor mediu si inferior al tuturor raurilor. 

Pentru lucrari de constructii drumuri, constructii poduri, pietruire drumuri, consolidare si reparatii la poduri, de multe ori agregatele folosite pentru umplutura in albia raului sau la prepararea unor betoane speciale, pentru zidarie si pereuri din piatra la sferturile de con, sau pentru saltele si gabioane cu anrocamente, cantitatea de material pietros este data in kilograme, cu toate ca ar trebui exprimata in metri cubi asa cum se calculeaza si betoanele turnate sau umpluturile la gabioane si fascine.  Pentru a face corect transformarile trebuie sa cunoasteti greutatile pe unitatea de volum pentru diferite tipuri de materiale din piatra, astfel:

- nisipul are intre 1,3 - 1,4 tone/mc

- balastul are greutatea cuprinsa intre 1,6 - 1,7 tone/mc

- piatra sparta pentru drumuri cantareste circa 2,0 tone/mc

- anrocamente pentru umpluturi in albie sau gabioane 2,0-2,1 tone/mc 

Servicii

- Comercializăm și transportăm balast, nisip, pietriș, agregate, sorturi, Mehedinti – Drobeta Turnu Severin;

- Stație de betoane;

- Agregate de balastieră și sorturi naturale și concasate;

- Construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale;

- Construcții drumuri și poduri;

- Închirieri utilaje de construcții;

- Transport mărfuri;

- Firma asigură transport agregate de balastieră și de carieră cu autovehicule proprii în Mehedinți;

- Balastul – este folosit la drumuri, umpluturi, fiind baza lucrărilor de construcții, balastul mai este folosit și ca agregat pentru producerea betonului. Balastul compactabil este un balast nespălat, cu cel mai mare grad de compactare ce este utilizat pentru amenajarea drumurilor de acces și a platformelor. În funcție de complexitatea lucrărilor, Firma comercializează balast din pietriș și nisip, spălate și amestecate potrivit nevoilor dumneavoastră, acest balast se folosește pentru turnat grinzi, planșee și centuri, balast nespălat pentru umpluturi, balast nespălat pentru canalizări,balast nespălat pentru acoperit țevi canalizare, balast nespălat pentru țevi menajere.

Oferte speciale

Inchiriem :

* Autobasculante;

* Buldoexcavatoare;

* Excavatoare pe roți;

* Excavatore pe șenile;

* Buldozere;

* Încărcătoare frontale;

* Cife 8x4.

Galerie foto

Balastiera Liati Construct Impex - Mehedinti
Balastiera Liati Construct Impex - Mehedinti
Balastiera Liati Construct Impex - Mehedinti
Balastiera Liati Construct Impex - Mehedinti

© 2015 Copyright by balastiere.com