Nume:
Balastiera JWR Company - Iasi
E-mail:
contact@balastiasi.ro
Telefon:
0754 216 666
Telefon 2:
0753 752 752
Telefon 3:
0753 657 657
Website:
http://www.balastiasi.ro/
Adresa:
Loc. Chiscareni, Jud. Iasi.
Facebook

Balastiera JWR Company - Iasi
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

JWR Company comercializeaza agregate de balastiera de înalta calitate pentru constructia de cladiri, drumuri, cai ferate etc. Compania este un important furnizor de agregate de balastiera (balast, nisip, sort, etc.), materiale de constructii (ciment, var, BCA, etc.) si carburant pe piata din Iasi, fiind alaturi de clientii nostri prin calitate, certitudine si seriozitate.
Compania noastra detine utilaje si camioane care pot transporta orice cantitate de material, servicii de tractari auto, statie de carburanti, balastiera proprie. Colaboram atat cu persoanele fizice cat si cu cele juridice, in mediul urban dar si in mediul rural, ne sprijinim clientii si livram materialele cu masinile proprii in Iasi dar si in afara orasului.
Activitatile firmei noastre vin in sprijinul dumneavoastra, cu un management echilibrat si personal calificat, o infrastructura bine pusa la punct , fiind gata sa rapunda provocarilor din domeniile de activitate existente.
Compania noastra respecta standardele de calitate pentru agregate care urmeaza sa devina componente de beton preamestecat, covoare rutiere si materiale asfaltice, precum și pentru sectorul de construcții.
Agregatele de balastiera sunt extrase din albiile raurilor, fiind de natura sedimentara. Au forme rotunjite si suprafetele netede. Agregatele concasate, obtinute prin spargerea (concasarea) pietrei dure (granit, bazalt) au o forma neregulata a granulei. Suprafata granulei este rugoasa. Un exemplu de agregat (traditional) concasat este criblura, folosita la lucrarile de drumuri.

Materialele de construcție sunt materiale naturale sau artificiale folosite în construcții. Drept materie primă pentru fabricarea materialelor de construcție servesc materialele de proveniență minerală (calcar, pietriș, nisip, gips, granit, marmură ș.a.), de proveniență vegetală (lemn, deșeuri agricole etc.), unele produse ale industriei metalurgice, industriei chimice și a industriei de prelucrare a petrolului (bitum, polimeri, gudroane etc.).

Servicii

Toate materialele furnizate de noi respecta standardele romanesti si europene pentru produsele de balastiera:
– SORTURI 4:8 (margaritar);
– SORTURI 8:16;
– SORTURI 16:31;
– REFUZ DE CIUR;
– PIATRA CONCASATĂ;
– BALAST;
– BALAST CICLOPIAN (DE COMPACTARE);
– NISIP 0,3 mm;
– NISIP 0,4 mm;
– NISIP BRUT;
– PAMÂNT NEGRU;
– PAMÂNT GALBEN;
– PAMÂNT DE UMPLUTURĂ.

Oferte speciale

- INCHIRIERI UTILAJE;

- CISTERNE CARBURANT;

- TRANSPORTURI CU AUTOBASCULANTE;

- STATII CARBURANT;

- SPALATORIE AUTO.

Galerie foto

Balastiera JWR Company - Iasi
Balastiera JWR Company - Iasi
Balastiera JWR Company - Iasi
Balastiera JWR Company - Iasi

© 2015 Copyright by balastiere.com